Over ons

Beste bezoeker,

Wij als het team van The Carcleaner, richten ons vanuit Voorthuizen op het reconditioneren en showroomklaar maken van personenauto’s, kleine bedrijfswagens en het exterieur van campers.

Onze visie:

Een auto is een kostbaar bezit en daarom wil je een vertrouwd gevoel hebben bij het bedrijf en de mensen waar je hem zomaar achterlaat. Naast de vanzelfsprekende broodwinning, is ons belangrijkste doel ‘een tevreden klant’. Alleen als we naderhand allemaal tevreden zijn en blijven, hebben we het goed gedaan.

Wij maken je auto weer mooi op de manier die we zelf ook zouden verwachten. En we zijn nogal kritisch. Uiteraard geldt bij ons "de klant is koning" en we leveren in principe wat je graag gedaan wilt hebben, maar 'afraffelen' en goedkoop werk leveren, doen we simpelweg niet.

We werken alleen met producten waar we volledig achter staan. De jarenlange ervaring maakt, dat we niet voor de hele productlijn van één leverancier gaan. We selecteren bij diverse leveranciers de juiste producten en gereedschappen eruit.

We gaan voor een informele sfeer en willen onze klanten allemaal goed kennen. Een goed gevoel, even de tijd nemen voor een praatje en gezamenlijk met de klanten aan de kantinetafel zitten, hoort daar ook bij.

Jaap

Hallo, ik ben Jaap Bosch, ik ben 57 jaar en werk al bijna mijn hele leven, vanaf mijn 14e jaar, met auto's. Eerst hobbymatig en daarna heb ik er mijn vak van gemaakt.

Ik heb 28 jaar in de hengelsport gezeten in een familiebedrijf. Door de opkomst van het internet ben ik daar uitgestapt.

Auto's zijn altijd mijn grote passie geweest, vooral het schoonmaken en het poetsen. Eerst dankzij het vertrouwen van Jan Willem Viets en nu van Auto Versteeg Buurman, kan ik nu eindelijk auto's poetsen op mijn manier. En in het auto's poetsen gaat mij niks te ver.
Samen met mijn collega’s hoop ik dit mooie bedrijf verder uit te kunnen bouwen.

Jan Willem

Ik, Jan Willem Viets, ben ondertussen uit beeld bij ‘The Carcleaner’, maar bij deze toch nog een bijdrage van mijn kant.

Vanuit het verleden had ik al ervaring met Jaap als poetser en de auto's die onder zijn handen vandaan kwamen, waren altijd 'gewoon klaar'! En . . . geef Jaap een auto die een ander niet meer ziet zitten en je kent die auto daarna echt niet meer terug.

Doordat ik in onze omgeving geen autopoetsbedrijf naar mijn zin kon vinden, ben ik (eerst alleen met Jaap) een eigen autopoetsbedrijf begonnen. Dat resulteerde uiteindelijk in veel werk, een vijfkoppig team en alleen maar lovende reviews.

Bij 'The Carcleaner' heeft Jaap een grote zelfstandigheid en wordt in de basis alles, van de intake en de prijsopgave tot aan de aflevering, door hem geregeld. Elke auto die bij ons binnenkomt, wordt door Jaap goedgekeurd en nagelopen voordat hij de deur weer uitgaat. Zijn kennis en ervaring brengt hij ook over op de andere teamleden.

Hoe positief het ook is, ik ga me vanaf 1 maart 2023 richten op andere zaken en draag het bedrijf vol vertrouwen over aan Auto Versteeg Buurman in Voorthuizen. Dit is een serieus, eerlijk en vooral ook veel groter bedrijf waarbinnen ‘The Carcleaner’ nog beter en gezonder kan functioneren. De identiteit, kwaliteit en het team van ‘The Carcleaner’ blijven verder gelijk.

Ik wens het Carcleaner-team en de mensen van Auto Versteeg Buurman veel succes bij het voortzetten van “The Carcleaner’.

Jeroen

Hoi, ik ben Jeroen van den Heuvel. Ik ben 32 jaar en ik kom uit Nijkerkerveen. Ik vind het altijd leuk om met auto's bezig te zijn. Ik vind auto's dan ook al mijn hele leven supermooi/geweldig. Mijn familie en bekenden zitten in de rally-autosport en ik ben opgegroeid tussen de auto's.

Ik kende Jaap Bosch al voor The Carcleaner en dankzij hem ben ik bij deze leuke baan terechtgekomen met leuke collega's. Voorheen heb ik ook samen met Jaap gewerkt en we kennen elkaar nu ongeveer 11 à 12 jaar. Tussentijds heb ik wel op andere plekken gewerkt, maar voor de rest al 13 jaar met auto's en toch blijf ik dat het leukst vinden.

Mijn eigen auto wil ik ook het liefst glanzend schoon hebben zodat het lijkt alsof je zelf(s) weer een nieuwe auto hebt. Ik maak dan ook graag auto's van mensen schoon en daarom ben ik blij met deze baan waar ik plezier heb en ik hoop dat ik het werk nog lang kan en mag blijven doen.

Het geeft me een heel goed gevoel als een klant zijn auto komt brengen en dat ik die auto tot in de perfecte puntjes mag schoonmaken (want als ik een auto schoonmaak, moet hij wel goed schoon zijn). Ik kan dan de klant daardoor het gevoel van een nieuwe auto geven.

Ik heb het onwijs naar mijn zin bij 'The Carcleaner'. Ik kan hier mijn passies en plezier uitwerken. En ik hoop dat ik dat lang mag en kan blijven doen.

Ruben

Hallo, mijn naam is Ruben Starrenburg. Ik ben 22 jaar oud, geboren en opgegroeid in Barneveld. Ik ben vanaf kinds af aan al helemaal weg van auto's en mijn grootste droom als kind was dan ook, om mijn rijbewijs te halen en een auto te hebben. In beide gevallen ben ik daar gelukkig in geslaagd.

Ik koos op mijn middelbare school voor de sector groen en ben na de middelbare school de opleiding tot hovenier gaan volgen. Na 2 jaar op de opleiding gezeten te hebben, kwam ik er achter dat ik het wel leuk werk vond, maar dat ik er geen passie in vond. Ik ben toen rond gaan kijken naar wat mij nou echt interesseerde, daar was ik al snel achter, dat waren auto's en alles wat ook maar een motor heeft. Toen ik mijn eerste auto gekocht had, werd die auto zo vaak gewassen en schoongemaakt, dat de opmerking "je wast je lak er nog eens vanaf" vaak gemaakt werd. Ik begon steeds meer plezier in het wassen en netjes maken van mijn auto te krijgen en verdiepte me er ook steeds meer in. Toen ik in het laatste half jaar van mijn opleiding zat, wist ik het zeker, ik wou wat met auto's gaan doen en dan het liefst iets met het mooi maken van een auto.

Toen kwam ik het verhaal van 'The Carcleaner' tegen in 'Barneveld Magazine'. Ik heb ze toen een mailtje gestuurd en een paar maanden verder doe ik de baan waarvan ik een jaar geleden alleen maar kon dromen. Ik vind mijn plezier in het werk en met het resultaat wat je krijgt als je de auto schoonmaakt en polijst. Elke stap die je doet bij zo'n auto, maakt de auto weer mooier.