Over ons

Beste bezoeker,

Wij zijn Jaap Bosch en Jan Willem Viets en met ‘The Carcleaner’ richten we ons, aan de rand van Barneveld en goed bereikbaar via de A1, A12 en A30, op het reconditioneren en showroomklaar maken van personenauto's en bedrijfswagens met een maximale hoogte van 2,85 mtr.

Onze visie:

Een auto is een kostbaar bezit en daarom wil je een vertrouwd gevoel hebben bij het bedrijf en de mensen waar je hem zomaar achterlaat. Naast de vanzelfsprekende broodwinning, is ons belangrijkste doel ‘een tevreden klant’. Alleen als we naderhand allemaal tevreden zijn en blijven, hebben we het goed gedaan.

Wij maken je auto weer mooi op de manier die we zelf ook zouden verwachten. En we zijn nogal kritisch. Uiteraard geldt bij ons "de klant is koning" en we leveren in principe wat je graag gedaan wilt hebben, maar 'afraffelen' en goedkoop werk leveren, doen we simpelweg niet.

We werken alleen met producten waar we volledig achter staan. De jarenlange ervaring maakt, dat we niet voor de hele productlijn van één leverancier gaan. We selecteren bij diverse leveranciers de juiste producten en gereedschappen eruit.

We gaan voor een informele sfeer en willen onze klanten allemaal goed kennen. Een goed gevoel, even de tijd nemen voor een praatje en gezamenlijk met de klanten aan de kantinetafel zitten, hoort daar ook bij.

Jaap

Hallo, ik ben Jaap Bosch, ik ben 55 jaar en werk al bijna mijn hele leven, vanaf mijn 14e jaar, met auto's. Eerst hobbymatig en daarna heb ik er mijn vak van gemaakt.
Ik heb 28 jaar in de hengelsport gezeten in een familiebedrijf. Door de opkomst van het internet ben ik daar uitgestapt.
Auto's zijn altijd mijn grote passie geweest, vooral het schoonmaken en het poetsen. Dankzij het vertrouwen van Jan Willem Viets kan ik nu eindelijk auto's poetsen op mijn manier. En in het auto's poetsen gaat mij niks te ver.
Samen met Jan Willem hoop ik een mooi bedrijf van 'The Carcleaner' te maken.

Jan Willem

Hallo, ik ben Jan Willem Viets, 54 jaar geleden geboren en opgegroeid in en om Barneveld

Mijn passie voor auto's en motoren zat er al vroeg in. We zaten amper op school toen mijn broer en ik al op een minibrommertje met zijspan rondreden. Die had onze vader voor ons gemaakt. Auto's opknappen en het rijden met vele soorten auto's en motorfietsen van allerlei leeftijden, heeft er bij ons altijd 'gewoon' bij gehoord.

Ik presenteer me alweer enkele jaren als 'The countryman'. Ik koop en verkoop Mini Countrymans, de ruime en praktische Mini die zich lekker onderscheidt van de gemiddelde auto. Ik verkoop de Countrymans pas als ze echt helemaal naar mijn zin zijn. Het eerste halfjaar hebben ze geen standaard onderhoud nodig en ik geef een halfjaar uitgebreide garantie. En… ze staan volledig gereinigd en gepoetst klaar om direct meegenomen te worden. Daar komt het autopoetsbedrijf om de hoek kijken.

Omdat bij mij als 'Pietje precies' kwaliteit hoog in het vaandel staat en ik mijn plek in de poetswereld niet kon vinden, wilde ik het poetsen van de auto's in eigen hand gaan hebben. Het moet gewoon (gelijk) goed zijn en ik wil ze niet telkens na hoeven te lopen. Vanuit het verleden heb ik al ervaring met Jaap als poetser en de auto's die onder zijn handen vandaan kwamen, waren altijd 'gewoon klaar'! En . . . geef een auto, die een ander niet meer ziet zitten, aan Jaap en je kent die auto daarna echt niet meer terug. Jaap zat al even niet meer op zijn plek, twijfelde over zelfstandig worden, maar was in ieder geval op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij 'The Carcleaner' is hij weer terug in Barneveld, heeft hij een grote zelfstandigheid en wordt in de basis alles, van de intake en de prijsopgave tot aan de aflevering, door hem geregeld. Ook als we gaan groeien, zal elke auto die bij ons binnenkomt, door Jaap goedgekeurd en nagelopen zijn voordat hij de deur weer uitgaat. Het lijkt erop dat hij precies heeft gevonden wat hij zocht en hij gaat weer vol enthousiasme heel veel autobezitters trots maken op hun auto.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!